NY REKORD: 11 NYE BUTIKKER PÅ ÉN DAG

Torsdag den 29. august sætter JYSK ny rekord for antallet af butiksåbninger. Intet mindre end 11 nye butikker tager imod kunder denne dag.

Ekspansion har altid været en del af JYSKs DNA, og det er synligt hver måned, når JYSK åbner butikker i hele verden.

BUTIKSÅBNINGER DEN 29. AUGUST 2019

  • Ukraine: VictoryPlaza, Krivyi Rih and Auchan, Lviv
  • Rumænien: Zarnesti
  • Tjekkiet: Rakovník
  • Grækenland: Kozani and Alimos, Athens
  • Bulgarien: Gabrovo
  • Norge: Finnsnes
  • Polen: Chorzów and Gdańsk
  • Sverige: Flen

Selvom JYSK er vant til mange butiksåbninger, imponerer denne måneds rekord med 11 åbninger på én dag Mikael Nielsen, der er Executive Vice President Retail.

”At åbne en ny butik kræver meget arbejde både i butikkerne, på hovedkontorerne og på vores distributionscentre. Lige nu har vi meget travlt, fordi mange er på ferie, og samtidig gør vi klar til en ny sæson i butikkerne. Alligevel knokler vores kolleger videre og samarbejder for at gøre butikkerne klar til åbning. Jeg er meget stolt af vores kolleger og taknemmelig for deres indsats,” siger Mikael.

Med de 11 nye butikker får endnu flere kunder mulighed for at handle i en JYSK i nærheden. Og JYSK vil fortsat arbejde på at komme endnu tættere på kunderne i fremtiden.

“Hver gang vi åbner en ny butik, dyrker vi vores JYSKe værdier, og jeg ser meget frem til at åbne mange flere butikker og slå nye rekorder i det kommende finansår,” siger Mikael.

De 11 butikker åbner i otte forskellige lande: Ukraine, Rumænien, Tjekkiet, Grækenland, Bulgarien, Norge, Polen og Sverige.

I alt åbner JYSK 19 butikker i løbet af den uge.

Wakefield
En af de seneste butiksåbninger i JYSK i Wakefield, UK, den 3. august 2019.

Heey welcome on my personal page! I am Lubna Berkhout and i will be sharing alot of my travels and also i will post tips for if you want to travel too. Feel free to contact me! Much Love, Lubna Berkhout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *